Witam.
Jest to dla mnie ważna sprawa więc od razu mówię że pierwsza osoba która rozwiąże mój problem otrzyma bonus w postaci 50 zł
Więc tak : od jakoś ponad roku nie mogę odtworzyć na komputerze żadnej transmisji live typu FAME MMA itd. 2,3,4,5 lat temu wszystko działało okej.
Tak jakby zmienił się jakiś kodek , format czy coś tam - nie mam zielonego pojęcia. PC mam cały czas ten sam.
Nie jest to super komputer ale do internetu wystarcza - nic więcej nie potrzebuję.
Strony www, proste programy chodzą dobrze.
Portale typu Youtube czy wszystkie inne chodzą bez problemu nawet w 1080p (więcej nie potrzebuje bo nie mam dużego monitora)
Cały czas jadę na windows 7 ale ostatnio na próbę zainstalowałem win 10, wykupiłem bilet PPV i znów nie obejrzałem ani sekundy. Cały czas tylko czarny ekran i niby ładowanie. Internet nabija transfer lecz nic nie wyświetla.
A np Youtube w tym czasie chodzi bez zacinki nawet w 1080 p
Fame mma i inne probowałem nawet w 360 p i też czarny ekran.
Te transmisje jakimś cudem wymagają nowego procesora itd ? czy o co tutaj chodzi?
Dziś jest kolejna gala mma i chciałbym w końcu obejrzeć.
Pomoże mi ktoś ?
specyfikacja mojego PC:
- płyta Asus s.775
- cpu Core 4 quad - ten najszybszy pod ten socket
- ram ddr2 - 2 GB
- karta Ge Force 8600
- zasilacz Chieftec 650 watt
---- Internet T Mobile radiowy LTE.
Proszę o pomoc.......
Jest to dla mnie ważna sprawa więc od razu mówię że pierwsza osoba która rozwiąże mój problem otrzyma bonus w postaci 50 zł
Więc tak : od jakoś ponad roku nie mogę odtworzyć na komputerze żadnej transmisji live typu FAME MMA itd. 2,3,4,5 lat temu wszystko działało okej.
Tak jakby zmienił się jakiś kodek , format czy coś tam - nie mam zielonego pojęcia. PC mam cały czas ten sam.
Nie jest to super komputer ale do internetu wystarcza - nic więcej nie potrzebuję.
Strony www, proste programy chodzą dobrze.
Portale typu Youtube czy wszystkie inne chodzą bez problemu nawet w 1080p (więcej nie potrzebuje bo nie mam dużego monitora)
Cały czas jadę na windows 7 ale ostatnio na próbę zainstalowałem win 10, wykupiłem bilet PPV i znów nie obejrzałem ani sekundy. Cały czas tylko czarny ekran i niby ładowanie. Internet nabija transfer lecz nic nie wyświetla.
A np Youtube w tym czasie chodzi bez zacinki nawet w 1080 p
Fame mma i inne probowałem nawet w 360 p i też czarny ekran.
Te transmisje jakimś cudem wymagają nowego procesora itd ? czy o co tutaj chodzi?
Dziś jest kolejna gala mma i chciałbym w końcu obejrzeć.
Pomoże mi ktoś ?
specyfikacja mojego PC:
- płyta Asus s.775
- cpu Core 4 quad - ten najszybszy pod ten socket
- ram ddr2 - 2 GB
- karta Ge Force 8600
- zasilacz Chieftec 650 watt
---- Internet T Mobile radiowy LTE.
Proszę o pomoc.......