logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Redmi 12 - Czarny ekran, możliwe odbieranie połączeń i odblokowanie telefonu

Ptgalik77 08 Wrz 2024 18:42 723 2
  • #1 21219559
    Ptgalik77
    Poziom 5  
    Cześć, piszę z prośbą o poradę. Mam smartfona Redmi 12. Dzisiaj pojawił mi się z nim problem. Mam czarny ekran. Możliwe jest odbieranie telefonów. Możliwe jest także odblokowanie telefonu przesuwając palcem po ekranie. Wyłączyłem i włączyłem telefon i nie dało to nic. Podłączyłem ładowarkę i nic nie dało. Bateria została dzisiaj naładowana do pełna. Mam pewne podejrzenie, że w jakiś sposób nieświadomie mogłem ściemnić ekran. Nie wiem, czy jest to możliwe. Może możecie coś podpowiedzieć? Dziękuję za pomoc.
  • #2 21219630
    Lukas6432
    Poziom 32  
    Ocena: 437
    Do zera nie ściemnisz ekranu zostaje może 5 może 3% ale widać coś na ekranie.
  • #3 21219994
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2091
    Ptgalik77 napisał:
    Mam pewne podejrzenie, że w jakiś sposób nieświadomie mogłem ściemnić ekran. Nie wiem, czy jest to możliwe.

Jest to możliwe, spróbuj całkiem wyłączyć telefon jak Ci się uda i przy ponownym włączaniu ekran będzie jasny, choć jak się już uruchomi to dalej przyciemni się. Niemniej jednak będzie potwierdzenie tego, że jest ściemniony i wtedy podświetlić latarką ekran i jak coś tam będzie widać to rozjaśnić suwakiem.
REKLAMA