Cześć. Wiem, może trochę głupie pytanie, ale za kilka dni mają przyjechać do mnie nowe podzespoły do komputera i stąd moje pytanie. Bo to będzie pierwszy raz, kiedy będę składać komputer i dlatego też jest te pytanie. Na co mam zwracać uwagę i co zrobić podczas składania komputera. Procesor: AMD Ryzen 9 5950x Płyta główna: MSI MAG B550 Tomahawk max wifi. Ram: G.Skill Aegis 64GB 16x4 Dysk SSD M.2 1TB Lexar NM620 Zasilacz: Mars Gaming MPIII850 850W ATX Karta graficzna: RTX 3060 12GB Chłodzenie procesora: AIO
Według mojej przyjaciółki będę musiał wymienić płyn z chłodzenia AIO, ponieważ się przesiadam z Xeona X5650. Jak mam postępować podczas montowania tego wszystkiego do kupy i przede wszystkim jakie sterowniki będę potrzebować i do jakich komponentów.
Jeśli ktokolwiek coś mi podpowie, będę bardzo wdzięczny😊
Według mojej przyjaciółki będę musiał wymienić płyn z chłodzenia AIO, ponieważ się przesiadam z Xeona X5650. Jak mam postępować podczas montowania tego wszystkiego do kupy i przede wszystkim jakie sterowniki będę potrzebować i do jakich komponentów.
Jeśli ktokolwiek coś mi podpowie, będę bardzo wdzięczny😊