logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie części STX nie wykonuje na zamówienie do budowy głośnika?

qscgu 10 Gru 2005 10:30 915 3
REKLAMA
  • #1 2070481
    qscgu
    Poziom 34  
    Ocena: 50
    STX posiada w swojej ofercie kompletne czesci do zbudowania glosnika i na zamowienie takze robi glosniki, to jesli tak to przeciez stwarza ogromą okazje dla osob ktore sie znaja na glosnikach(budowie) dzieki temu mozna np. zrobic kopie jakiegos dobrego glosnika i otrzymac podobne parametry :)
    STX wykonuje kosze i nabiegunniki do glosnikow na zamowienie, cewki podobno też, nie wiem jak jest z membramami i resorami, moze mi ktos powie w takim razie czego STX nie zrobi na zamowienie?? dzieki temu mogli by wykonac teoretycznie dowolny glosnik, czy ja dobrze mysle?? bo jak tak to stwarza okazje dla przyszlych konstruktorow do wykazania sie. :)
  • REKLAMA
  • #2 2070517
    CJ_Basseer
    Poziom 24  
    Ocena: 5
    Moga ci wykonac glosnik ale z tych czesci co sa na stronie... tak mi sie przynajmniej wyydaje... Sound Wave by sie musial wypowiedziec:P
  • REKLAMA
  • #3 2070582
    qscgu
    Poziom 34  
    Ocena: 50
    no mi sie wlasnie wydaje ze moga zrobic z czesci jakie sobie zamowisz w koncu oni te czesci musza skas miec takze jesli poszezaja swoja oferte to i musza miec mozliwosc konstrukcji glosnikow z czesci ktorych nie maja w sprzedarzy no nie? :)

Dodano po 14 [minuty]:

chcialem zaznaczyc ze to nie ten dzial bo ten temat totalnie nie pasuje do "Co kupić i gdzie kupić?" natomiast dobrze pasuje do akustyki, prosze o przeniesienie go spowrotem :)
  • #4 2094554
    de Virez
    Poziom 24  
    Ocena: 8
    żle ci sie wydaje... STX sklada głośniki w polsce z czesci od chinczykow, jak dobrze poszukasz na allegro, to znajdziesz kilka głosnikow o takich samych koszach, jakie stosuje STX. A wogole po co ten post? bo ja nie wiem, kolejne punkty nabijać?? Chyle czoła twej wiedzy

a wogole uwielbiam takie tematy - jawne spamerstwo... Potem sobie szukam czegoś na alce, bo chce sie czegos sensownego dowiedziec i musze sie przedzierac przez gąszcze tematów o tak wątpliwej merytoryce jak np ten... Gratz za zaśmiecanie forum.
REKLAMA