logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Samsung Smart TV z Tizen: Jak oglądać transmisje na Facebooku?

zielinrys 09 Paź 2024 16:55 2772 8
REKLAMA
  • #1 21256662
    zielinrys
    Poziom 2  
    Witam Serdecznie.Proszę o pomoc. Kupiłem smart tv samsung ale są pewne kłopoty.
    Kiedy wchodzę na facebooka to nie mogę napisać komentarzy i nie mogę odbierać transmisji na żywo bo wyskakuje taka informacja:
    Nieobsługiwana przeglądarka.Korzystasz z przeglądarki która nie jest obsługiwana przez Facebooka.Zmień ją aby móc poblikować komentarze.
    Samsung jest z tizenem i przeglądarką Chrome i nie można zainstalować innej.

Co mi poradzicie bo zależy mi bardzo na oglądaniu transmisji meczów które transmituje mój klub. Po rozpoczeciu transmisji wyskakuje taka informacja .Pomóżcie proszę bo mój wiek 75 lat nie nadąża za postępem.
    Załączniki:
    • Samsung Smart TV z Tizen: Jak oglądać transmisje na Facebooku? IMG_20240929_120326.jpg (756.64 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 21256674
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5396
    zielinrys napisał:
    Samsung jest z tizenem

Błąd zakupowy - tylko Google TV.

Na stronie internetowej producenta TV, pozukać nowego oprogramowania do tego TV, wgrać.
  • REKLAMA
  • #3 21256804
    zielinrys
    Poziom 2  
    Oprogramowanie jest najnowsze.
  • REKLAMA
  • #4 21262339
    zielinrys
    Poziom 2  
    >>21256804 Co dziwne, ale mecz i inne filmy mogę oglądać na FC, ale nie na żywo!
  • #6 21279613
    zielinrys
    Poziom 2  
    >>21263471 No niestety, ale oprogramowanie jest aktualne i nic nie można zrobić, a nawet nie mogę komentować powiadomień. Co zrobić, pomóżcie!!!
  • REKLAMA
  • #7 21279760
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5396
    zielinrys napisał:
    Co zrobić, pomóżcie!!!

KOCUREK1970 napisał:
    Błąd zakupowy - tylko Google TV.
  • #8 21279812
    roman106
    Poziom 28  
    Ocena: 222
    W telefonie odpalasz transmisję obrazu na TV i działa.
  • #9 21299832
    zielinrys
    Poziom 2  
    Niestety problem nierozwiązany.Dziękuję za pomoc.

Podsumowanie tematu

✨ Posiadacz telewizora Samsung Smart TV z systemem Tizen zgłasza problem z oglądaniem transmisji na żywo na Facebooku oraz brakiem możliwości komentowania, ponieważ pojawia się komunikat o nieobsługiwanej przeglądarce. Telewizor korzysta z wbudowanej przeglądarki Chrome, a instalacja innej przeglądarki jest niemożliwa. Oprogramowanie telewizora jest aktualne, co wyklucza potrzebę aktualizacji. Transmisje wideo na Facebooku poza trybem na żywo działają poprawnie. Proponowane rozwiązania obejmują sprawdzenie dostępności nowego oprogramowania na stronie producenta oraz korzystanie z funkcji przesyłania obrazu (casting) z telefonu na telewizor jako obejście problemu. Mimo to problem z transmisjami na żywo i komentarzami pozostaje nierozwiązany.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA