Faktycznie nie ma tam na za dużo miejsca i ja też zrobiłem w smd (mam 5400hs i d5d).
Zastanawia mnie tylko fakt czemu nie można by "zrobić" kilkunastu plików hex do każdej kombinacji z tabelki typu "aparat->lampa" i z takiej tabelki na jednej stronie każdy mógłby sobie pobrać gotowy wsad (także z wersją WL/zwykła). Tabelka mogłaby zawierać od razu również informację, czy dany aparat współpracuje z przerabianą lampą itd. Taką stronę mogę nawet przygotować, tylko hex-y musi mi ktoś podesłać..
Moje konwertery (zrobiłem dwa) niestety nie bardzo chcą współpracować i nie mam żadnej pewności że nie jest to wina właśnie kompilacji.. Tkwię w tym już dobrych kilka miesięcy i ciągle kropka.
Pytałem w kilku miejscach i nadal nie bardzo mogę zrozumieć, dlaczego gdy prosząc o jednorazową pomoc w rodzaju "ryba" (czyt. wsad) wszyscy na siłę chcą mi dać "wędkę", mimo że jakaś ona waciana..
Wypowie się ktoś w sprawie wsadów do takiej tabelki? Chyba nie byłoby to jakimś łamaniem praw autorskich Sebastiana Voitzscha??
Pozdrawiam.