logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak przywrócić ustawienia fabryczne chińskiego radia Android bez dotyku?

sxe1962 26 Paź 2024 09:53 2556 2
REKLAMA
  • #1 21277212
    sxe1962
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Dzień dobry wszystkim. Mam problem z radiem samochodowym, dodam, że to chińskie radio Android. Problem polega na tym, że źle skalibrowałem dotyk ekranu, nie mam żadnych innych przycisków, mogę korzystać tylko z dotyku. Dotyk całkowicie nie reaguje, tylko czasami wyskakują jakieś losowe rzeczy. W lewym górnym rogu znajduje się przycisk reset, ale nawet jak przytrzymuję go dłużej, to radio po prostu tylko się resetuje z bieżącymi ustawieniami. Czy wie ktoś, jak bez dotyku mógłbym przywrócić to radio do ustawień fabrycznych? Proszę o pomoc, w Internecie nie znalazłem nic, co by mi pomogło.
    Ekran radia samochodowego z systemem Android, pokazujący czas i różne aplikacje.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21277308
    spinacz
    Poziom 42  
    Ocena: 2631
    Podłącz do gniazda USB radia zwykła myszkę komputerową i wywołaj kalibrację dotyku jeszcze raz.
  • #3 21277344
    sxe1962
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Dziękuję. Nawet nie musiałem przytrzymanie pięciu palców jednej dłoni na ekranie przez około 10 sek. uruchamia kalibrację dotyku ekranu. Problem rozwiązany.
REKLAMA