logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wymagana aktualizacja oprogramowania sprzętowego dla modelu telewizora Sharp LC-70LE838E z instrukcj

pietropizzo61 06 Lis 2024 22:00 1770 2
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21292468
    pietropizzo61
    Poziom 3  
    Cześć wszystkim. Potrzebuję firmware/aktualizacji do telewizora Sharp model lc-70le838e.
    Dziękuję wszystkim, którzy mogą mi pomóc. Próbowałem przeszukiwać forum i internet niestety bez skutku.
    Jeszcze raz dzięki.
    Tabliczka znamionowa telewizora Sharp model LC-70LE838E. .

Czy mógłbyś podać aktualną wersję firmware zainstalowaną na Twoim telewizorze Sharp model LC-70LE838E?
    Nie mam pojęcia

W jaki sposób zamierzasz zaktualizować oprogramowanie sprzętowe - przez USB lub bezpośrednio przez Internet?
    Tryb USB
  • REKLAMA
  • #2 21297514
    pietropizzo61
    Poziom 3  
    Czy ktoś może mi pomóc i / lub ma dostępny ten firmware?
    Widziałem, że niektóre ostre linki są nadal dostępne, ale nie znając najnowszej wersji oprogramowania, nie mogę nawet spróbować napisać linku za pomocą tej sztuczki.
    Oto przykład ostrego linku zaczerpniętego z innego postu, który działa, nawet jeśli nie ma już żadnych oficjalnych stron wsparcia: http://www.sharp.it/cps/rde/xbcr/documents/do.../Firmware/LC-19SH7E_Software_Version_2.07.zip

Link znaleziony w dyskusji na innym forum i nie wiem czy mogę go zamieścić. Z szacunku unikam.
  • #3 21307865
    pietropizzo61
    Poziom 3  
    Jakieś wieści o tym telewizorze?
REKLAMA