Cześć wszystkim,
Mam problem z laptopem marki Dell (G3 3779). Po włączeniu laptop zatrzymuje się na logo DELL i nie przechodzi dalej. Próbowałem dostać się do BIOS-u (klawisz F2), ale bez skutku – pojawia się komunikat "Preparing to enter setup", jednak system nie reaguje dalej.
Próbowałem już kilku rzeczy:
- Odłączałem dysk twardy
- Wyjmowałem i zmieniałem pamięć RAM
- Odłączałem baterię RTC (CMOS)
Niestety, mimo tych prób, laptop wciąż zatrzymuje się na logo i nie pozwala wejść do BIOS-u. Jeśli ktoś miał podobne doświadczenia lub zna możliwe rozwiązanie, będę wdzięczny za pomoc!
Nie
Nie
Mam problem z laptopem marki Dell (G3 3779). Po włączeniu laptop zatrzymuje się na logo DELL i nie przechodzi dalej. Próbowałem dostać się do BIOS-u (klawisz F2), ale bez skutku – pojawia się komunikat "Preparing to enter setup", jednak system nie reaguje dalej.
Próbowałem już kilku rzeczy:
- Odłączałem dysk twardy
- Wyjmowałem i zmieniałem pamięć RAM
- Odłączałem baterię RTC (CMOS)
Niestety, mimo tych prób, laptop wciąż zatrzymuje się na logo i nie pozwala wejść do BIOS-u. Jeśli ktoś miał podobne doświadczenia lub zna możliwe rozwiązanie, będę wdzięczny za pomoc!
Cytat:AI: Czy przed wystąpieniem problemu dokonywałeś jakichkolwiek zmian w systemie, takich jak aktualizacje oprogramowania lub zmiany sprzętowe?
Nie
Cytat:AI: Czy podczas uruchamiania laptopa są podłączone jakiekolwiek urządzenia zewnętrzne, takie jak mysz, klawiatura lub dyski USB?
Nie