logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić język na polski w Nokia 3510i i skonfigurować Oxygen?

zaba84 11 Gru 2005 14:54 1308 5
REKLAMA
  • #1 2073917
    zaba84
    Poziom 1  
    Witam
    Mam problem. Kupilam nokie 3510i z angielskim menu i chcialabym zmienic jezyk na polski. Poza tym mam tez kabelek USB i plyte, po zainstalowaniu programu oxygen chcialam sciagnac loga i dzwonik na telefon, ale niestety ten program wogole nie widzi ze jest cos podlaczone (pewnie chodzi o ustawienie com). Komputer widzi nowy sprzet. Nie orientuje sie w tym dobrze, takze prosze o pomoc.

Joana
  • REKLAMA
  • #2 2074061
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    sam sobie nie zmienisz języka na polski tym kabelkiem a odnosnie tapetek to poszykaj na elektrodzie

a tak wogóle to mieszkasz blisko mojej miejscowości i moge ci zmenić język na polski jakby co to pisz na meila
  • REKLAMA
  • #3 2096546
    Marcin_mm
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam.
    Skoro posiadasz kabelek na USB to z Oxygenem będzie ciężko.
    Z tego co wiem, Oxygen dziala tylko z kablami pod gniazdo COM (ale mogę się mylić). Sam używam Oxygena z kablem na COM i w ustawieniach nie widziałem opcji USB...
    Ale poczekaj na opinie innych. Ja polecałbym Ci mimo wszystko poszukać jakiegoś innego programu do wrzucania obrazków i dzwonków.
    Zerknij na stronę Nokii, może tam coś znajdziesz.
    A jak nie, to www.google.pl :).
    No a zmiana języka to tylko w serwisie, bo sama nic nie zrobisz.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 2096576
    parixon
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    Oxygen działa z kabelkami USB, trzeba ustawić zazwyczaj port COM3. Ja tak zrobiłem i śmigało bez problemów.
  • REKLAMA
  • #5 2103683
    dr.master
    Poziom 39  
    Ocena: 924
    Kabelek USB działa z Oxygenem :) trzeba tylko zainstalować sterownik który załączam(podczas wykrycia nowego sprzętu wybrać plik .ini)
    i tak jak już pisano dodaj port COM3 i napewno będzie śmigać :)
    Załączniki:
    • PL-2303_USB-Cable.zip (197.67 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 2103899
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    Ajjjj ludzie jak pomagacie to juz konkretnie pomagajcie :) Po instalacji driverow tworzy Ci sie wirtalny port COM (niekoniecznie COM3, najlepiej to sprawdzic wchodzac we wlasciwowsci mojego komputera > menager urzadzen > porty com ). Po poprawnym zainstalowaniu mozna nawiazac polaczenie z programmami do obslugi koma, jesli chodzi o wrzucanie gierek, tapetek i dzwonkow to zdecydowanie polecam mobiMB (przy instalacji i uzytkowaniu NALEZY SIE ROZŁĄCZYĆ z intenetem) ;)

Instalka i dane do niej w pliku ponizej...
    Załączniki:
    • mobimb_2.4_141_971_najnowsze.rar (458.74 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA