logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zapisać maile z Gmaila w PDF na laptopie i pliki audio z Messengera? potrzebne do Sądu

Alicja15 26 Lis 2024 13:10 144 1
REKLAMA
  • #1 21320471
    Alicja15
    Poziom 6  
    Ocena: 5
    Bardzo proszę o informację, jak zapisać wiadomości mailowe otrzymane przeze mnie na Gmaila na moim laptopie. Nie mam absolutnie żadnej orientacji w takich sprawach, a kilku maili zapisanych w PDF potrzebuję do sprawy sądowej. Będę też Państwa prosić, jeśli można w tym temacie, o informację, jak zapisać pliki dźwiękowe znajdujące się na moim messengerze na FB. Odnośnie w/w tematu nr 1 dot. zapisywania w PDF wiadomości mailowych otrzymanych na moją pocztę mailową Gmail, gdy wchodzę na maila, którego chcę zapisać, i gdy klikam Drukuj, to pojawia mi się informacja treści: "Wrrr! Oprogramowanie do blokowania okienek wyskakujących może uniemożliwiać aplikacji otwarcie strony. Jeśli masz takie oprogramowanie, wyłącz je w celu otwarcia okna". Ale ja jestem na tyle nie zorientowaną w takich sprawach osobą, że nawet nie wiem, czy mam na moim laptopie, czy nie mam zainstalowanego jakiegoś programu do blokowania okienek i nie wiem też, jak ewentualnie taki program zablokować, czy co z nim zrobić, abym mogła bez problemu zapisywać otrzymane na mojej poczcie mailowej Gmail potrzebne maile. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 21320502
    OPservator
    Poziom 39  
    Ocena: 1233
    Nie mam pojęcia jak zapisać "głosówkę" z facebooka, na pewno możesz ją nagrywać przy pomocy audacity.
    Jeśli chodzi o gmail, w firefox wyskakuje mi taki sam błąd, a nie mam poinstalowanych żadnych wtyczek.
    Poprzez Microsoft EDGE już jest super i mogę swobodnie użyć opcji drukowania - wybierz drukarkę Microsoft Print to PDF, aby zapisać maila do PDF.
REKLAMA