Bardzo proszę o informację, jak zapisać wiadomości mailowe otrzymane przeze mnie na Gmaila na moim laptopie. Nie mam absolutnie żadnej orientacji w takich sprawach, a kilku maili zapisanych w PDF potrzebuję do sprawy sądowej. Będę też Państwa prosić, jeśli można w tym temacie, o informację, jak zapisać pliki dźwiękowe znajdujące się na moim messengerze na FB. Odnośnie w/w tematu nr 1 dot. zapisywania w PDF wiadomości mailowych otrzymanych na moją pocztę mailową Gmail, gdy wchodzę na maila, którego chcę zapisać, i gdy klikam Drukuj, to pojawia mi się informacja treści: "Wrrr! Oprogramowanie do blokowania okienek wyskakujących może uniemożliwiać aplikacji otwarcie strony. Jeśli masz takie oprogramowanie, wyłącz je w celu otwarcia okna". Ale ja jestem na tyle nie zorientowaną w takich sprawach osobą, że nawet nie wiem, czy mam na moim laptopie, czy nie mam zainstalowanego jakiegoś programu do blokowania okienek i nie wiem też, jak ewentualnie taki program zablokować, czy co z nim zrobić, abym mogła bez problemu zapisywać otrzymane na mojej poczcie mailowej Gmail potrzebne maile. Pozdrawiam.