Cześć mam problem. Podejrzewam że ktoś uzyskał zdalny dostęp do mojego systemu. Cały czas pojawiają się nowe programy foldery wygenerowane pare lat przed instalacją systemu. W historii zdarzeń po instalacji systemu a przed jego podpięciem do netu mam ponad 2000 wprowadzonych zmian zabezpieczeń. Problem pojawia sie od jakiegoś czasu komputer jest używany wyłącznie do rozrywki wiec wielokrotnie czyściłem wszystkie dyski za pomocą ubuntu, wgrywałem nowy bios nic nie pomaga. Proszę o pomoc. Właśnie zainstalowałem świeżego windowsa. W załączniku dodaje logi z FRST. Logi z numerem 1 zrobione zostały zaraz po instalacji przed podłączeniem do internetu. Logi z numerem 2 po godzinie od podłączeniu internetu .Ps Próbowałem się bawić fixlistem ale skończyło się na reinstalacji systemu
AI: Jaka wersja systemu Windows jest zainstalowana na komputerze?
Windows 11 rpo
AI: Czy możesz opisać, jakie środki bezpieczeństwa sieciowego są obecnie stosowane (np. firewall, antywirus, router)?
Norton 360
AI: Jaka wersja systemu Windows jest zainstalowana na komputerze?
Windows 11 rpo
AI: Czy możesz opisać, jakie środki bezpieczeństwa sieciowego są obecnie stosowane (np. firewall, antywirus, router)?
Norton 360