Od jakiegoś czasu znika mi powłoka explorera, przez co PC zawiesza się na chwilę - to dziwne, bo złożyłem go jakieś 4 miesiące temu, a problem trwa od jakichś 2. Mam podejrzenia co do jednego dysku, bo kiedy jest włączony, dochodzą zawieszki, a jak go wyłączę, to nie ma tak często problemu. Zastanawiam się też nad odświeżeniem systemu, bo po wymianie kompa nie mogłem postawić nowego OS i tylko podłączyłem dyski.
Będę wdzięczny za pomoc i kilka wskazówek.
AI: Czy możesz podać pełną konfigurację sprzętową swojego komputera, w tym model podejrzanego dysku?
AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor 4.20 GHz, 32,0 GB (dostępne: 31,9 GB), 64-bitowy system operacyjny, procesor x64, SSD kingston skc600 1tb.
AI: Jaka jest wersja systemu operacyjnego, którego używasz, i czy były ostatnio jakieś aktualizacje lub zmiany?
WIN 10 PRO - są ustawione na automatyczne
Będę wdzięczny za pomoc i kilka wskazówek.
AI: Czy możesz podać pełną konfigurację sprzętową swojego komputera, w tym model podejrzanego dysku?
AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor 4.20 GHz, 32,0 GB (dostępne: 31,9 GB), 64-bitowy system operacyjny, procesor x64, SSD kingston skc600 1tb.
AI: Jaka jest wersja systemu operacyjnego, którego używasz, i czy były ostatnio jakieś aktualizacje lub zmiany?
WIN 10 PRO - są ustawione na automatyczne