logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy radioodtwarzacz MD 41052 pasuje do Citroena Berlingo? Wtyczki i okablowanie

artexx 12 Gru 2005 15:33 1104 4
REKLAMA
  • #1 2076932
    artexx
    Poziom 14  
    Ocena: 26
    Witam

Czy do Citroena Berlingo będzie pasował wyżej wymieniony radioodtwarzacz ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75964992 ). Mam na myśli okablowanie, a konkretnie czy wtyczki są takie same.
    Czy ktoś montował już takie radio i może coś wię cej powiedzieć.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2079395
    *paweł*

Specjalista Automatyk
    Ocena: 95
    TAK.POWINNO PASOWAC POD WARUNKIEM ZE NIKT NIEKOMBINOWAL WCZESNIEJ W INSTALACJI SAMOCHODU.KOSTKA ISO JEST STANDARDEM W AUTACH.POZDRAWIAM

Pisanie wielkimi literami nie jest na forum mile widziane. Regulamin pkt 10.9 <SławeK>
    Konto firmowe:
    Automation-Systems
    Domatków 36, Kolbuszowa, 36-100 | Tel.: 17 XXXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: automatyka-sklep.eu
  • REKLAMA
  • #3 2079587
    sampler
    Poziom 18  
    Ocena: 79
    No ja bym tak nie ufal kostkom ISO. Najlepiej sprawdz miernikiem gdzie jest co, szczegolnie dobrze sprawdz gdzie jest masa. Opis zlacza w radiu bedzie w instrukcji.
  • REKLAMA
  • #4 2079617
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Z reguly kostka głośnikowa się nie zmienia a w zasilającej ważene jest 5 pinów, pozostałe koniecznie pozostawić niepodłączone. Ważne jest zasilanie stałe, zasilanie po kluczyku, masa, podświetlanie i antena automatyczna. Podłączając inne styki niż te które opisałem możesz narobić sobie niemałych strat, na tej kostce do oryginalnej kostli bywa doprowadzona szyna danych komputera auta i jej podłączenie do czegoś może ją uszkodzić.

A inna rada, zrezygnuj z chińskiej tandety na rzecz oryginalnego radia, naprawdę warto .

SławeK
  • #5 2080155
    artexx
    Poziom 14  
    Ocena: 26
    To już teraz nie wiem - będzie pasowało czy nie?

A co do chińskiej tandety - mało co dzisiaj nie jest z Chin, a jeżeli nawet nie jest to już napewno nie w całości.
    A ja w tym momencie nie mam tyle pieniędzy, żeby kupić coś "oryginalnego". Muszę zatem poprzestać na tym co jest w moim zasięgu.

Bardzo proszę o konkretną odpowiedź.
    Pozdrawiam i Dziękuję
REKLAMA