logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hyundai DeluxScan Ht-7770RD Nie startuje prawidłowo

endi2 12 Gru 2005 17:00 744 4
REKLAMA
  • #1 2077180
    endi2
    Poziom 11  
    Gdy załączę monitor na przednim panelu to dioda LED przez krótki czas jest zielona i w monitorze słychać pracę stycznika jakby chciał wystartować ,a na cewkach z kineskopu że pracują i tak kilka razy a po pewnym czasie LED jest żółta . Bardzo proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2077447
    Mon
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Jak wtyk kabla sygnałowego? Co robi z innym PC?
  • REKLAMA
  • #3 2077898
    endi2
    Poziom 11  
    Ten monitor sprawdzałem bez kabla sygnałowego tz. bez podłanczania do PC tylko na podłączeniu go do sieci
  • REKLAMA
  • #4 2078313
    ness
    Poziom 14  
    Ocena: 16
    Witaj .
    To może zacznij od podłączenia do PC :). monitor bez sygnału z komputera automatycznie przechodzi Stand by.
  • #5 2079323
    endi2
    Poziom 11  
    Ja ten monitor dostałem bez okablowania tak więc chciałem go najpierw sprawdzić bez podłanczania do PC ale czytałem tu na forum o kilku takich samych usterkach w tego typu monitorach , ale sprawdzę z podłączonym do PC już się biorę za dorabianie kabla.( A przedewszystkim sprawdzałem już kilka monitorów czy na pierwszy rzut oka działają prawidlowo i podłączenie do PC nie miało nic do rzeczy wystarczyło podłączyć zasilanie , ale sprawdzę z PC jak się zachowuje .
    Dzięki

Dodano po 1 [godziny] 10 [minuty]:

Załatwiłem od znajomego z osiedla orginalny przewód łączący monitor z PC ( jest on tak samo odkręcany jak przy karcie grafiki ) i dalej to samo słychać tylko pstrykanie przekażnika i jak pracują cewki na kineskopie a w środku nie widać nic spalonego.
REKLAMA