Posiadam sterownik BHT-8000RF-Va
Chiałem go podłączyć, aby załączał pompe cyrkulacjiną,jedna cos mi nie idzie. Możecie mi poradzić jak osobie co się słabo zna jak podłączyć kable?
Co mi po instrukcji juz 3 raz się pytam którą wersję masz sterownika tam jest 6 różnych typów wyjść jak na schemacie w zależności od typu pokaż zdjęcie listwy z kablami.
Te schematy wszystkie tyczą się tego sterownika. A ja mam kable tylko do wtyczki do gniazdka: zielony,czarny i niebieski oraz kabel od pompy: zielony czarny i niebieski. Nie mam żadnej listwy z kablami
✨ Użytkownik poszukuje pomocy w podłączeniu sterownika BHT-8000RF-Va do pompy cyrkulacyjnej. W trakcie dyskusji pojawiają się pytania o wersję sterownika oraz schematy podłączenia. Użytkownik informuje, że ma kable do wtyczki (zielony, czarny, niebieski) oraz kabel od pompy w tych samych kolorach, ale nie posiada listwy z kablami. Po kilku próbach i sugestiach dotyczących podłączenia, użytkownik ostatecznie udaje się podłączyć system zgodnie z przedstawionym schematem, co skutkuje prawidłowym działaniem pompy. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.