Indesit MTWSC 510511 W PL. Pralka zawiesza się, migają kontrolki widoczne na załączonym obrazku. Pompa przy zawieszeniu cały czas stara się odprowadzać wodę. Z pralką nie dało się nic zrobić do momentu, aż nacisnąłem od środka pralki wajchę od drzwiczek. Wtedy też mogłem odzyskać kontrolę nad panelem i otworzyć drzwi. Pralka odpaliła, ale w czasie prania problem wrócił. Zawiesiła się ponownie. Po otwarciu drzwiczek miałem wrażenie, że temperatura wody jest zbyt wysoka (ustawiona domyślnie na 40').
AI: Czy na pralki pojawiają się jakieś konkretne kody błędów lub wzory migających kontrolek, które mogłyby pomóc w diagnozie problemu?
Tak. Wszystko widoczne jest na zamieszczonym zdjęciu.
AI: Czy przed wystąpieniem problemu zaszły jakieś zmiany, takie jak przepięcia, nowe instalacje lub inne zdarzenia, które mogłyby mieć wpływ na działanie pralki?
Nie.
AI: Czy na pralki pojawiają się jakieś konkretne kody błędów lub wzory migających kontrolek, które mogłyby pomóc w diagnozie problemu?
Tak. Wszystko widoczne jest na zamieszczonym zdjęciu.
AI: Czy przed wystąpieniem problemu zaszły jakieś zmiany, takie jak przepięcia, nowe instalacje lub inne zdarzenia, które mogłyby mieć wpływ na działanie pralki?
Nie.