logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać polski język do Siemens C60 v14 przez SST?

kleeju 12 Gru 2005 21:06 1361 6
  • #1 2078016
    kleeju
    Poziom 14  
    Ocena: 27
    Witam wszystkich
    Otóż miałem buczacego siemensa c60 wgrałem zestaw naprawczy freią i kom chodzi tyle ze nie ma polaka, domyslnie jest ruski
    winswup wywala mi błędy jakies error ack
    z tego co zobaczyłem TP był cięty ale kombinowałem ze swupem na wszystkie sposoby jak było napisane na forym i nic

znalazłem na forum lang od wersji 26, 27 i przez sst wgrał się pięknie tyleże teraz np na książce adresowej pisze mi ze jest to internet -wszystko sie poprzestawiało

Wiec może znajdzie sie ktoś kto ma siem c60 sw v14 i zgra mi SST samego langa

Pozdrawiam
    Paweł
  • #2 2080994
    kleeju
    Poziom 14  
    Witam
    mam juz odpowiedni plik jezykowy pod sst do tego c60 jest od sw v20 ale doskonale pasuje do v14
    wgrałem i fon śmiga z polakiem ze hej

szacuneczki dla kolegów z forum
    a w szczególności dla tino2003 za bezinteresowną pomoc

jesli komuś jeszcze sie przyda to w załączniku
    umieszczam ten polski lang pod sst

Pozdro for all
    Załączniki:
    • c60_v20_polski_sst.zip (165.61 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 2151385
    kleeju
    Poziom 14  
    a może ma ktoś inne wersje polaka do tego modelu pod sst najlepiej od v14?
  • #4 3030044
    marcin176
    Poziom 11  
    a jednak nie chodzi dobrze ;] mi sie pokazuje zamiast ksiazka telefoniczna, na zewnatrz. to chyba nazwa profilu..
  • #5 3039504
    marcin176
    Poziom 11  
    error ack pokazuje Ci sie bo dajesz za wysoka predkosc. Ja daje na kom 57600 bodajrze. Wolno ale nie ma zadnych problemow.
  • Pomocny post
    #6 3040233
    Pschemek
    Poziom 23  
    Ocena: 14
    prosto z supportu sst: c60_v20_lg4_full_repair.bin, jak nie bedzie polaka sobie wrzucisz, pisałes ze dostałeś 20 wersje
    Załączniki:
    • c60.zip (4.17 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 3053723
    kleeju
    Poziom 14  
    fon juz zrobiłem ale na pewno się przyda
    dzieki

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemu wgrania polskiego języka do telefonu Siemens C60 wersja oprogramowania v14 za pomocą programu SST. Użytkownik miał problem z domyślnym językiem rosyjskim po wgraniu zestawu naprawczego i błędami "error ack" w programie WinSWUP, prawdopodobnie spowodowanymi zbyt wysoką prędkością transmisji. Znaleziono plik językowy pod SST dla wersji v20, który działa poprawnie również na v14, umożliwiając wgranie polskiego języka, choć pojawiają się drobne problemy z nazwami w książce adresowej (np. wyświetlanie "internet" zamiast "książka telefoniczna"). Zalecana prędkość transmisji to 57600 bodów, aby uniknąć błędów. Użytkownicy dzielą się plikami językowymi i wskazówkami dotyczącymi kompatybilności wersji oprogramowania oraz metodami wgrywania języka polskiego do Siemens C60 przez SST.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA