Niedawno zakupiłem radio samochodowe Android T10 z AliExpress. Wszystko działa: Bluetooth, aplikacje itd. Natomiast przestała działać jedynie funkcja radia. Na początku odbierało stacje radiowe, ale teraz już nie łapie żadnej. Antena jest podłączona i sprawdzona, więc nie jest to wina połączenia jej. Czy ktoś z panów miał podobny problem? Jeśli tak, to czy wiecie, jak to naprawić? Pewnie trzeba coś po prostu przestawić w ustawieniach, ale wolę się upewnić, że to na pewno problem z oprogramowaniem, a nie sprzętem. Z góry dziękuję za pomoc!
AI: Czy próbowałeś już jakieś inne kroki rozwiązywania problemów oprócz sprawdzenia anteny? Jeśli tak, to jakie?
Tak, próbowałem zresetować aplikację radia, lecz nic to nie zmieniło.
AI: Czy w ostatnim czasie były jakieś zmiany lub aktualizacje w radiu, lub samochodzie, które mogłyby wpłynąć na działanie radia?
Nic nie zmieniałem.
AI: Czy próbowałeś już jakieś inne kroki rozwiązywania problemów oprócz sprawdzenia anteny? Jeśli tak, to jakie?
Tak, próbowałem zresetować aplikację radia, lecz nic to nie zmieniło.
AI: Czy w ostatnim czasie były jakieś zmiany lub aktualizacje w radiu, lub samochodzie, które mogłyby wpłynąć na działanie radia?
Nic nie zmieniałem.