logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Call of Duty Modern Warfare 2019 na PS5 - brak dostępu do kampanii po pobraniu

fragic1337 02 Sty 2025 16:39 2337 4
REKLAMA
  • #1 21373489
    fragic1337
    Poziom 2  
    Witam.
    Problem dotyczy gry Call of Duty Modern Warfare 2019. Pobrałem grę na ps5 z konta znajomego, u którego jest włączona opcja udostępniania gier, u mnie na konsoli również. Włączyłem grę, pobrałem pakiet gry kampanii ale nie mogę jej uruchomić. Mam opcję gry online w warzone oraz zakup gry modern warfare. Ponadto próbowałem opcji przywrócenia licencji. Nie mam więcej pomysłów. Dodaje zdjęcia i proszę o pomoc.

Ekran gry Call of Duty Modern Warfare z opcją kupna.
    Ekran startowy gry Call of Duty Modern Warfare 2019 na PS5 z opcją Zagraj i przyciskiem Kup.
    AI: Czy sprawdziłeś, czy wszystkie niezbędne pakiety zawartości gry są zainstalowane? Czasami brakujące pakiety mogą uniemożliwić dostęp do kampanii.
    Tak
    AI: Czy zweryfikowałeś ustawienia konta i uprawnienia do udostępniania gier, aby upewnić się, że są poprawnie skonfigurowane?
    Tak
  • REKLAMA
  • #2 21373924
    Tomek_Krecik
    Poziom 29  
    Ocena: 227
    Na PC Warzone to zupełnie inna gra niż Multiplayer (wczytują się odrębnie)
    Przypuszczam że na PS5 będzie dokładnie tak samo.
    Musisz pobrać również tryb multi
  • REKLAMA
  • #3 21373932
    fragic1337
    Poziom 2  
    Żeby zagrać w kampanię, muszę pobrać multi? To jest jedna i ta sama gra. Po prostu Call of Duty: Modern Warfare, nie ma dwóch różnych.
  • REKLAMA
  • #4 21373951
    Tomek_Krecik
    Poziom 29  
    Ocena: 227
    fragic1337 napisał:
    Żeby zagrac kampanie musze pobrać multi? To jest jedna i ta sama gra. Po prostu Call of duty modern warfare, nie ma dwóch różnych.

Nie trzeba pobierać multi żeby zagrać kampanię.
    Ale jak masz przykładowo tylko Warzone, to z osobna trzeba pobrać i Multi i Kampanię.
    Przynajmniej na PC instalator zadaje takie pytanie.
    I nie trzeba wszystkiego na raz.
  • #5 21374068
    fragic1337
    Poziom 2  
    Na PS wygląda to nieco inaczej. Pobierasz grę z całą zawartością multi i single. Tak to wygląda w całej serii, bo tylko z tą częścią mam problem.
REKLAMA