Witam, mam pewien problem. Pad od PlayStation 5 DualSense po kablu USB do PlayStation 5 nie ładuje się. Jakiś czas temu jeszcze czasem się coś zaświecił po pół sekundy i tak 3 razy, ale od jakiegoś czasu nic nie świeci. Tak samo przycisk PlayStation, ten do włączania konsoli, w ogóle kontroler nie reaguje po żadnym kablu ani bezprzewodowo. Podłączyłem go do ładowarki od telefonu, nic nie świeci, nie ładuje. Proszę o pomoc?
AI: Czy próbowałeś podłączyć kontroler do innego portu USB na PS5 lub użyć innego źródła zasilania?
Tak, nie świeci się ani nie ładuje, tak samo nie ładuje podłączony do ładowarki od telefonu i do kontaktu.
AI: Czy próbowałeś zresetować kontroler lub wykonać inne kroki rozwiązywania problemów?
Tak, resetowałem małą igłą z tyłu kontrolera, trzymając około 10 sekundy, nic nie pomogło.
AI: Czy próbowałeś podłączyć kontroler do innego portu USB na PS5 lub użyć innego źródła zasilania?
Tak, nie świeci się ani nie ładuje, tak samo nie ładuje podłączony do ładowarki od telefonu i do kontaktu.
AI: Czy próbowałeś zresetować kontroler lub wykonać inne kroki rozwiązywania problemów?
Tak, resetowałem małą igłą z tyłu kontrolera, trzymając około 10 sekundy, nic nie pomogło.