logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Schemat pralki LG WD-10150NP lub zdjęcia płytki z zasilaniem i transformatorem

robertododo 15 Sty 2025 11:39 348 3
REKLAMA
  • #1 21393739
    robertododo
    Poziom 13  
    Ocena: 65
    Witam. Szukam schematu do pralki LG WD-10150NP. Ewentualnie w przypadku braku możliwości uzyskania takiego schematu, potrzebował bym zdjęcia z wizerunkiem ścieżek płytki drukowanej na której znajduje się główne zasilanie z transformatorkiem. Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 21393812
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3818
    robertododo napisał:
    potrzebował bym zdjęcia z wizerunkiem ścieżek płytki drukowanej na której znajduje się główne zasilanie z transformatorkiem.
    Zatem pokaz dobre foto swe płyty PCB aby była jasność (inne modele mają to samo PCB) :)
  • REKLAMA
  • #3 21394040
    robertododo
    Poziom 13  
    Proszę bardzo.
    Dwie różne zielone płytki drukowane z widocznymi ścieżkami, jedna z widocznym uszkodzeniem na dolnej części.
    Dwie płytki drukowane z elementami elektronicznymi na tekturowym tle.

Dodano po 54 [minuty]:

TONI_2003 napisał:
    Zatem pokaz dobre foto swe płyty PCB aby była jasność (inne modele mają to samo PCB)

TONI_2003 napisał:
    Zatem pokaz dobre foto swe płyty PCB aby była jasność (inne modele mają to samo PCB)

Niestety, myli się Pan Moderator. Z reguły każda płytka jest inaczej zaprojektowana z tych oczywiście, które widziałem nawet tylko na forum Elektrody.
  • #4 21437244
    robertododo
    Poziom 13  
    Dziękuję wszystkim osobom za udzieloną mi pomoc. Pralkę udało mi się naprawić. Oprócz ścieżek, które uzupełniłem, wymieniłem jeden z przekaźników, ponieważ posiadał upalone wyprowadzenia, tj. zbyt krótkie, choć był sprawny technicznie. Dlatego temat zamykam.
REKLAMA