logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Phillips OLED 77 - Jak wyłączyć wygaszacz ekranu w aplikacjach?

blunted 19 Sty 2025 19:28 1233 1
REKLAMA
  • #1 21400441
    blunted
    Poziom 2  
    Cześć. Mam problem z telewizorem Philips OLED 77 cali. Chodzi o to, że telewizory OLED mają wbudowane wygaszacze ekranu do ochrony. Problem jest taki, że wygaszacz nie włącza się na Netflixie, Disneyu i tych głównych wgranych aplikacjach, ale np. oglądając film przez aplikację CDA albo przez przeglądarkę, wygaszacz włącza się po 10 minutach. Nie mogę w spokoju obejrzeć żadnego filmu, bo muszę trzymać pilota i co chwilę klikać, żeby nie włączył się wygaszacz. Czy jest jakikolwiek sposób na wyłączenie tego wygaszacza albo ustawienie, aby w danych aplikacjach się nie włączał? Pozdrawiam
    AI: Czy możesz podać dokładny model telewizora Philips OLED 77?
    Philips 77OLED809/12
    AI: Jaka jest wersja oprogramowania lub firmware'u zainstalowana na Twoim telewizorze?
    Nie wiem
  • REKLAMA
  • #2 21400650
    karolrkd
    Poziom 20  
    Ocena: 53
    Telewizory OLED mają wbudowany wygaszacz ekranu (ruchome logo PHILIPS), który chroni przed wypalaniem obrazu, którego nie można wyłączyć. Mechanizm ten zostanie uruchomiony, gdy telewizor będzie wyświetlał statyczny obraz przez ponad 2 minuty i można go wyłączyć naciskając dowolny przycisk na pilocie
REKLAMA