logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór koloru klamek do okien turner oak/dąb naturalny - srebrny F1 czy tytanowy F9?

Forumowicz2024 26 Sty 2025 12:43 819 1
REKLAMA
  • #1 21410614
    Forumowicz2024
    Poziom 3  
    Czy ma ktoś z Was okna w kolorze turner oak/dąb naturalny? Jeśli tak, to jaki kolor klamek macie u siebie? Zastanawiam się nad klamkami w kolorze srebrnym F1, lub tytanowym F9. Który z nich doradzicie? W internecie jest mało inspiracji w takiej kolorystyce (przynajmniej ja ich nie znajduję), więc jeśli możecie to wrzućcie foto. W salonach w których byłem, nie mają ekspozycji okna w kolorze turner oak/dąb naturalny, a porównania klamek z malutkim wzornikiem nie są dla mnie miarodajne. Klamki czarne, brązowe i stare złoto odpadaja.
  • REKLAMA
  • #2 21410650
    Mobali
    Poziom 43  
    Ocena: 3789
    Kolor okuć to kwestia bardzo indywidualna, więc przedyskutuj to z domownikami. Nie sądzę, żeby ktokolwiek podjął taką decyzję lepiej od Ciebie. Do okien w kolorze "złoty dąb" są jeszcze klamki na przykład w kolorze "stare złoto". Może warto rozważyć? Jak nie potrafisz się zdecydować, to po prostu kup po jednej z każdego koloru, przymierz i zwróć po przymiarce - masz na to 14 dni.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA