logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć starą kamerę z jednym cinchem do Samsung Smart TV?

1weldmar1 30 Sty 2025 14:50 348 2
REKLAMA
  • #1 21417068
    1weldmar1
    Poziom 2  
    Witam wszystkich zainteresowanych z uwagi na to że jestem całkowitym lejkiem i moja wiedza w tym kierunku że takie 40% ponad zwracam się do tych którzy to ogarniają a mianowicie mam też takie kamerki znalazłem kamerkę taką widać na zdjęciu z jednym czinczem drugi zerwany powiedzcie mi proszę co i z czym mam to połączyć żeby działało... ? Telewizor to Samsung Smart TV coś tam coś tam jest w ogóle szansa żeby to zrobić na jakiejś starszej starszej wersji bo mam dużo takich dziwnych kabli

Telewizor Samsung Smart TV z wyświetlanym kanałem TV Puls, na którym widać osobę w koszuli w kwiaty. Przed telewizorem na szafce znajdują się zapalone świece i ozdoby.
    Na stole leży niewielka kamera z kablem zakończonym jednym czinczem. Obok leży opakowanie gadżetów komputerowych.
    Pudełko z tunerem USB DVB-T i anteną umieszczone na ciemnym stole.
    Zamglone zdjęcie kilku kabli, w tym jeden z końcówką typu chinch oraz otwarte pudełko z zasilaczem.
    Zdjęcie różnych kabli i przełączników na dywanie.
    Duża, srebrna soczewka kamery na tle ciemnego materiału.
    Metalowy obiekt przypominający teleskop na tle ciemnego materiału.
    Zbliżenie na plątaninę czarnych kabli z różnymi złączami, w tym RCA.
    Pudełko z zasilaczem i kable z wtyczkami cinch.
    Opakowanie z urządzeniem USB DVB-T z długą anteną na biurku.
    Kamera z kablem RCA i opakowaniem na ciemnym blacie.
    Zdjęcie przedstawia niewielką kamerę monitoringu z jednym przewodem RCA i zerwanym drugim.
    Metalowa kamerka o cylindrycznym kształcie leżąca na ciemnym tle.
    Kamera z uszkodzonym kablem RCA.
  • REKLAMA
  • #2 21417083
    cysiekw
    Poziom 42  
    Ocena: 1406
    1weldmar1 napisał:
    Samsung Smart TV

Model?
  • #3 21430212
    1weldmar1
    Poziom 2  
    Yhmmm ... Znaczy model tego tv.. ?
    Samsung UE46ES6710S. Smart TV... Nie ukrywam że wgl mam z tym problemy. Jak z tego korzystać .. nie bardzo dawał się wykrywać...
REKLAMA