logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Messenger na laptopie - połączenia nie działają poprawnie od wczoraj, co zrobić?

brejasek89 04 Lut 2025 23:19 1065 3
REKLAMA
  • #1 21425242
    brejasek89
    Poziom 1  
    Od wczoraj mam problem, żeby się z kimś połączyć. Gdy do kogoś dzwonię, to druga osoba nie widzi, że dzwonię, a gdy ktoś do mnie dzwoni i odbiorę, to ja jestem połączony z rozmową, a druga osoba ma nadal dzwonienie - tak jakbym nie odbierał. Jak to mogę naprawić?
    AI: Jaki system operacyjny i wersja są zainstalowane na Twoim laptopie?
    WIN 11
    AI: Czy próbowałeś już jakichś kroków naprawczych, takich jak ponowne uruchomienie aplikacji lub systemu?
    Tak
  • REKLAMA
  • #2 21425309
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5384
    brejasek89 napisał:
    Jak to mogę naprawić?

Znowu coś spieprz... znaczy, zepsuli?
    W takich sprawach sam Najwyższy nie pomoże.
    Kontaktuj się z Meta.
  • REKLAMA
  • #3 21425320
    shegipl
    Poziom 26  
    Ocena: 1137
    Czekać, nie tylko tobie nie działa.
  • #4 21425500
    OPservator
    Poziom 39  
    Ocena: 1227
    KOCUREK1970 napisał:
    Kontaktuj się z Meta.

Z nimi się nie da kontaktować, a nawet jak jakimś cudem się uda, to będzie Ci odpisywał bot, oni będą mieli wygrzane.

@brejasek89 To żadna nowość, że facebook nie działa.
    Przestarzały skrypt, przestarzałe bazy, i zamiast w końcu poprawić, to tylko dodają, a jak dodają, to i psują.
    Od dłuższego czasu fb mimowolnie upada, młodzież przeszła na tiktok/discord, część młodych i starsi przechodzą na "X".
    Dla mnie super, na Discordzie można swobodnie rozwijać grupy, a wyparcie fb z rynku na pewno przywróciłoby fora internetowe do życia.

Jakby meta nie kupiła praw do instagrama, to naprawdę krucho by u nich było.
REKLAMA