Witam wszystkich...mam pewne pytanie..kupiłem sterownik pokojowy ecoster touch 90 i jest problem moim zdaniem taki że do końca nie współpracuje z kotłem który ma regulator ecomax 810 p3 ..generalnie wszystko działa..włączenie wyłączenie..sterowaniem cwu ..tylko gdy jest żądaną temperatura w pomieszczeniu piec dalej brnie do zadanej na kotle.. wszystko podłączone tak jak powinno być..regulator pokazuje że jest termostat itd ...dziękuję bardzo za pomoc jeżeli takowa będzie..pozdrawiam
AI: Czy możesz opisać, jak dokładnie podłączony jest sterownik Ecoster Touch 90 do kotła Ecomax 810 P3? Czy są jakieś szczególne ustawienia lub konfiguracje, które zostały zastosowane?
Wszystko wg instrukcji regulatora i sterownika
AI: Czy na sterowniku lub kotle pojawiają się jakiekolwiek komunikaty o błędach lub inne wskaźniki, które mogą sugerować, co jest nie tak?
Nie
AI: Czy możesz opisać, jak dokładnie podłączony jest sterownik Ecoster Touch 90 do kotła Ecomax 810 P3? Czy są jakieś szczególne ustawienia lub konfiguracje, które zostały zastosowane?
Wszystko wg instrukcji regulatora i sterownika
AI: Czy na sterowniku lub kotle pojawiają się jakiekolwiek komunikaty o błędach lub inne wskaźniki, które mogą sugerować, co jest nie tak?
Nie