logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić kabel do telefonu Nokia 6030 w Polsce?

trent_z 14 Gru 2005 13:15 1257 4
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 2082698
    Jacek Eltronix
    Poziom 20  
    Ocena: 12
    cze,
    jeszcze nie widziałem w Polsce takiego kabla.
    Jedyne kable,jakie sprzedałem do 6030,to usb pod baterie,a na tej aukcji,którą podałeś,wynika,ze kabel jest podłączany do fonika,a nie pod baterie.dołączam fotke tego kabla.
    Załączniki:
    • Gdzie kupić kabel do telefonu Nokia 6030 w Polsce? usb 6030.jpg (104.84 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 2085642
    klina
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Witam.

Kupiłem na Allegro taki kabelek . Do zestawu była dołączona płytka z driverami, tylko że żaden Windows tych driverów nie chce. Zatem w Device Menager mam ikonkę ze znakiem zapytania przy USB-UART Controller. Ma ktoś pomysł skąd wziąć dobre sterowniki, ewentualnie jakiś programik który sobie z tym poradzi?? (Nokia Suite już próbowałem - jakieś tam drivery niby instaluje ale menedżer urządzeń jest niewzruszony i koniec końców komunikacji nie ma).
  • REKLAMA
  • #4 2182179
    orest
    Poziom 11  
    W salonie Nokii powiedzili mi kilka dni temu, że wogóle do Nokii 6030 nie ma jeszcze na rynku takich kabelków.
    ???
    A tu proszę! Jednak są. Podam im adres tej strony, niech sobie "fachowcy" pooglądają.
    No, chyba, że to jakieś totalne piractwo:?:
  • #5 2261180
    krzychu22t
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    Znalazłem na allegro kabel na to dolne złącze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85217533
    Moje pytanie: Probowal ktos juz robic cos z tym kablem? Dziala to?

-------
    Dodalem wczoraj ten post a w wyszukiwarce nadal ostatnim jest post poprzednika z 15 stycznia -i oczywiscie nie przerzucilo tej wiadomosci na poczatek, cos nie tak z tym forum?
REKLAMA