logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak możliwości logowania i pobierania na OLX, WP Pilot, VOD - co robić?

lena91 14 Lut 2025 20:53 738 4
REKLAMA
  • #1 21439784
    lena91
    Poziom 5  
    Ocena: 8
    Witam, nie wiem co się dzieje, ale na OLX nie mogę się zalogować, ani wejść w zakładki typu moje ogłoszenia. Kiedy próbuję się logować, przycisk zaloguj jest na szaro i nie można go kliknąć. Ze strony teledyski.info zaczyna pobierać piosenkę i od razu rozłącza się, i wyskakuje problem z siecią. Nie działa również WP Pilot ani VOD TV na żywo. W mieście próbowałam ściągać piosenkę i też się nie dało. Ten sam błąd, a zasięg lepszy, więc to nie problem zasięgu. Na komputerze dzieje się to samo i na telefonie też. Jakaś jakby blokada, może na koncie Google coś się poprzestawiało? Kiedyś zmieniło mi wszystkie reklamy na niemieckie.. ;/. Próbowałam różnych przeglądarek, problem jest ten sam. Gdy się połączyłam z tą samą siecią i internetem, tylko przez router u brata, to normalnie połączyło i pobrało piosenkę. - sieć Orange, czy to możliwe, że oni coś mogą blokować?
  • REKLAMA
  • #2 21444084
    sethtaca
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Czy sprawdzałaś w trybie incognito w przeglądarce ?
  • REKLAMA
  • #3 21451267
    lena91
    Poziom 5  
    >>21444084

tak, sprawdziłam.. to samo.

Dodano po 1 [minuty]:

>>21451267
    z innym starym telefonem nie ma takiego problemu. Wi-Fi działa (hotspot). Nie wiem, chyba to coś z telefonem..
  • REKLAMA
  • #4 21458979
    lena91
    Poziom 5  
    Dziś np chciałam obejrzec reportarz uwagi i takie cos wyskakuje:

Komunikat o błędzie na stronie z materiałami, informujący, że materiał jest niedostępny z powodu problemów z serwerem lub siecią.
  • #5 21462645
    lena91
    Poziom 5  
    Ktoś pomoże? Dalej jest to samo. Zrobiłam format telefonu i wciąż ten sam problem..

Dodano po 30 [minuty]:

Błąd połączenia HTTPS na stronie OLX wyświetlony w przeglądarce.
REKLAMA