logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3310 - brak zasięgu, błąd IMEI, problem z wgraniem softu Tornado

Gogi123 14 Gru 2005 17:48 797 2
REKLAMA
  • #1 2083154
    Gogi123
    Poziom 24  
    Ocena: 7
    3310 rozne krzaki z nim byly zasiegu brak, po ponownym wlaczeniu ok albo i nie, wyskakiwalo wluz karte itp. Rozebralem wymylem bo widac ze zawilgocony. Chcialem zmienic soft tornadem. Mialem problemy to wyczyscilem flash. Teraz mam CS bo wgrywam soft ale pod koniec nieraz wyskakuje blad a nieraz nie. nie moge zmienic IMEi caly czas mam teraz same zera. Najgorzej ze niemoge wgrac PMM bo wyskakuje blad przy czyszczeniu tego fragmentu. Zwyklymi LPT tez nie idzie niewiem co robic bo to 1 raz mi sie zdarzylo ;-(
  • REKLAMA
  • #2 2083164
    JareckiP
    Poziom 27  
    Ocena: 11
    Wygrzej kości flash i sram
  • #3 2083243
    Gogi123
    Poziom 24  
    Ocena: 7
    Wygrzalem FLASH wlozylem baterie, wcisnalem ON i poszedl dymek z okolic mada flasha itp teraz po podlaczeniu zadnej komunikacji :-(

Dodano po 1 [godziny] 2 [minuty]:

moze mi ktos dac jakis program do testowania tel bo zaden ktory sciagnelem nie chodzi moze by mi sie udalo sprawdzic co jest uwalone

Wlutowalem nowy FLASH i znow dymek. sciezki pod flashem jakies lipne wiec mysle ze juz skorodowaly i teraz po wygrzaniu ktoras poszla bo nic innego nie ruszalem
    Dodano po 10 [godziny] 2 [minuty]:

Cyba nikt mi nie potrafi pomuc:(
REKLAMA