logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaprogramować Videodomofon Fermax Smile 3,5 po rozprogramowaniu?

Olabezdomofona 28 Lut 2025 14:46 246 1
REKLAMA
  • #1 21459939
    Olabezdomofona
    Poziom 1  
    Popełniłam w życiu kilka błędów, a jednym z nich na pewno była wymiana domofonu na Videodomofon fermax Smile 3,5". Problemów było już z nim wiele. Ostatnio domofon się rozprogramował, zgłosiłam się do firmy, która na konserwacje u nas na osiedlu. Panowie niestety nie podołali zadaniu zaprogramowania domofonu. Ja już chyba wiem, jak to zrobić, problem polega na tym, że obecnie domofon myśli, że jest zaprogramowany, więc kiedy próbuję wejść w menu programowania, dostaję widok z kamer zamiast możliwości wpisania poprawnego adresu. Czy ktoś może podpowiedzieć, jak domofon mogę ponownie zaprogramować z poprawnym adresem?
    AI: Jakie kroki już podjęłaś, aby spróbować ponownie zaprogramować domofon?
    Domofon obecnie jest zaprogramowany, ale z błędnym adresem.
    AI: Czy pojawiają się jakieś komunikaty błędów lub inne wskaźniki na domofonie, gdy próbujesz wejść do menu programowania?
    Nie
  • REKLAMA
  • #2 21460586
    Ircys
    Specjalista Domofony
    Ocena: 2075
    Olabezdomofona napisał:
    Ostatnio domofon się rozprogramowal

Skąd to wiesz?

Olabezdomofona napisał:
    Ja już chyba wiem jak to zrobić, problem polega na tym, że obecnie domofon myśli że jest zaprogramowany, więc kiedy próbuję wejść w menu programowania, dostaje widok z kamer zamiast możliwości wpisania poprawnego adresu.

Napisz dokładnie co robisz lub nagraj z tego filmik.

Olabezdomofona napisał:
    Domofon obecnie jest zaprogramowany ale z błędnym adresem

Skąd to wiesz? Znasz ten adres?
REKLAMA