Dzień dobry
Mam problem z subwooferem w zestawie JBL 5.1 – mimo że dioda statusu połączenia świeci się na biało, urządzenie nie wydaje żadnego dźwięku (subwoofer) - bar gra.
Wykonałem wszystkie zalecane kroki diagnostyczne, w tym:
Sprawdzenie ustawień głośności i różnych źródeł dźwięku,
Resetowanie i ponowne parowanie subwoofera z soundbarem (connected na wyświetlaczu),
Testowanie innego gniazdka zasilania,
Odłączenie od prądu na kilka minut i ponowne podłączenie.
Wyłączałem również anteny Wi-Fi w domu, aby wyeliminować zakłócenia i nakładanie się radia
Niestety problem nadal występuje. Urządzenie nie jest już na gwarancji. Czy aktualizacja oprogramowania może pomóc w rozwiązaniu tego problemu? A jeśli nie, to jakie są możliwości naprawy i ewentualne koszty?
Proszę o informację, jakie kroki mogę podjąć dalej.
Mam problem z subwooferem w zestawie JBL 5.1 – mimo że dioda statusu połączenia świeci się na biało, urządzenie nie wydaje żadnego dźwięku (subwoofer) - bar gra.
Wykonałem wszystkie zalecane kroki diagnostyczne, w tym:
Sprawdzenie ustawień głośności i różnych źródeł dźwięku,
Resetowanie i ponowne parowanie subwoofera z soundbarem (connected na wyświetlaczu),
Testowanie innego gniazdka zasilania,
Odłączenie od prądu na kilka minut i ponowne podłączenie.
Wyłączałem również anteny Wi-Fi w domu, aby wyeliminować zakłócenia i nakładanie się radia
Niestety problem nadal występuje. Urządzenie nie jest już na gwarancji. Czy aktualizacja oprogramowania może pomóc w rozwiązaniu tego problemu? A jeśli nie, to jakie są możliwości naprawy i ewentualne koszty?
Proszę o informację, jakie kroki mogę podjąć dalej.