logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aplikacja JAVA do zdalnego sterowania komputerem przez internet z telefonu

lukasek101 15 Gru 2005 10:33 2229 7
REKLAMA
  • #1 2085082
    lukasek101
    Poziom 11  
    Szukam aplikacji JAVA do obslugi komputera poprzez internet, tak abym mogl sterowac komputerem z komorki np ze szkoly. Z gory THX za pomoc
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2085573
    lukasek101
    Poziom 11  
    Sony ericson z1010- aplikacje zgodne z k700,t630 itp
    na www.getjar.com nie moge wejsc
  • REKLAMA
  • #4 2090142
    lukasek101
    Poziom 11  
    dalej na stronke nie moge wejsc, zna moze ktos spsob na zdalne sterowanie?
  • REKLAMA
  • #5 2090355
    yogii27
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    www.desktopmobiles.com wyprubuj to, może coś znajdziesz

Dodano po 13 [minuty]:

jeszcze możesz sprubować wersji wap(z komórki)
    wap.getjar.com
  • #6 2090640
    lukasek101
    Poziom 11  
    wlasnie o cos takiego mi chodzilo, teraz tylko musze znalezc jakis key do tego, a o to diabelstwo trudno
    aha i jeszcze jedno pytanie, dlaczego nie moge sie polaczyc, wpisuje ip mojego kompa i nie moge wejsc
  • #7 2090774
    pinout
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    lukasek101? jak znajdziesz key-a to walnął byś go na gadulca co? mój gadulec: 7470911, jak ja znajde pierwszy to Ci wyśle
    z gory dzięki
  • #8 2091367
    yogii27
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    niestety nic więcej ci nie mogę pomuc,nigdy tego progranu nie używałem a uslyszalem o nim kiedyś,nawet nie pamiętam gdzie. pokąbinuj trochę z nim a napewno ci się uda. jeszcze trochę poszperam.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano aplikacji JAVA umożliwiającej zdalne sterowanie komputerem przez internet z telefonu komórkowego, np. ze szkoły. Telefon użytkownika to Sony Ericsson Z1010, kompatybilny z aplikacjami dla modeli K700 i T630. Proponowano serwisy z aplikacjami JAVA, takie jak getjar.com oraz wap.getjar.com, jednak użytkownik miał problemy z dostępem do tych stron. Alternatywnie zasugerowano www.desktopmobiles.com jako źródło oprogramowania do zdalnego sterowania. Dyskutowano również o konieczności posiadania klucza (key) do aplikacji oraz problemach z połączeniem poprzez wpisanie adresu IP komputera. Użytkownicy wymieniali się informacjami o trudnościach z konfiguracją i dostępem, wskazując na potrzebę dalszych poszukiwań i testów oprogramowania.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA