wlasnie o cos takiego mi chodzilo, teraz tylko musze znalezc jakis key do tego, a o to diabelstwo trudno
aha i jeszcze jedno pytanie, dlaczego nie moge sie polaczyc, wpisuje ip mojego kompa i nie moge wejsc
niestety nic więcej ci nie mogę pomuc,nigdy tego progranu nie używałem a uslyszalem o nim kiedyś,nawet nie pamiętam gdzie. pokąbinuj trochę z nim a napewno ci się uda. jeszcze trochę poszperam.
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Poszukiwano aplikacji JAVA umożliwiającej zdalne sterowanie komputerem przez internet z telefonu komórkowego, np. ze szkoły. Telefon użytkownika to Sony Ericsson Z1010, kompatybilny z aplikacjami dla modeli K700 i T630. Proponowano serwisy z aplikacjami JAVA, takie jak getjar.com oraz wap.getjar.com, jednak użytkownik miał problemy z dostępem do tych stron. Alternatywnie zasugerowano www.desktopmobiles.com jako źródło oprogramowania do zdalnego sterowania. Dyskutowano również o konieczności posiadania klucza (key) do aplikacji oraz problemach z połączeniem poprzez wpisanie adresu IP komputera. Użytkownicy wymieniali się informacjami o trudnościach z konfiguracją i dostępem, wskazując na potrzebę dalszych poszukiwań i testów oprogramowania. Wygenerowane przez model językowy.