logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Laptop Acer 3002nlc - nie działający panel dotykowy !

ss-siwy 15 Gru 2005 12:59 8410 4
REKLAMA
  • #1 2085516
    ss-siwy
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Posiadam laptopa acer 3002nlc i problem jest taki że nie działa touchpad. Działał prawidłowo do momentu aż zainstalowałem pewną grę która przy pierwszym uruchomieniu zawiesiła się w żaden sposób komputer nie reagował więc wyłączyłem go trzymając długo przycisk power aż się wyłączył. Po włączeniu już touchpad nie działał. Próbowałem odinstalować i instalować sterowniki windowsowskie i orginalne, i nic. W trybie awaryjnym także nic. Po prostu zero reakcji. Urządzenie jest wykrywane i pisze że działa prawidłowo. Jest to touchpad SYNAPTICS. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić.
    Moderowany przez TONI_2003:

Zmieniłem temat postu!

• REKLAMA
  • #2 2087944
    greku69
    Poziom 20  
    Ocena: 16
    witam ja bym odinstalowal ta gierke , a swoja droga co to bylo ,a potem ze sterami kombinowal,a jak to nie pomoze to nakladka na winde moze sie cos posypalo...

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2092216
    morfeusz24
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    a moze by uzył kombinacji klawiszy fn + jakisz klawisz z cyframi
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2110802
    sidewinder3
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Witam,
    Tez się nieźle przeraziłem jak pewnego razu przestał mi działać touchpad w moim aspire 3003. Instalowałem sterowniki, włączałem i wyłączałem to urzadzenie w menadżerze urządzeń itd i nic. Już miał jechać do serwisu jak bawiąc się przyciskiem Fn wypróbowałem kombinacji z F7 - zastartował. Spróbuj, może zadziała...
  • #5 2184591
    ss-siwy
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    To był właśnie ten problem: Fn+ F7 Aż wstyd się przyznać :)
    Dzięki wielkie
REKLAMA