logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opóźnienia w grze Curvecrash pojawiające się samoistnie

1999pawelmufc 01 Kwi 2025 13:06 153 0
REKLAMA
  • #1 21527696
    1999pawelmufc
    Poziom 3  
    Cześć.
    Mam problem z opóźnieniami w grze curvecrash (gram na ściągniętej wersji client, na przeglądarce jest jeszcze gorzej). Zastanawiam się, czy problem wynika z samej gry, czy może z komputera, na którym gram, i systemu (RTX 3080, Ryzen 9 5900X, Win11) i czy mam na to jakiś wpływ. Wydaje się, że tak, bo czasami reinstalacja systemu pomagała. Poza tym te opóźnienia pojawiają się, wydaje się, zupełnie bez przyczyny, często podczas grania. W taki sam sposób później znikają. Zauważyłem, że towarzyszy temu krótki lag, po którym gra chodzi nagle lepiej. Zwykle jest tak, że kilka dni gra chodzi dobrze, a potem jest opóźniona. Niektórzy inni gracze też skarżą się na podobne problemy, jednak nie występuje to u nich w tym samym czasie co u mnie.
    Sprawdzałem na różnych komputerach, monitorach, klawiaturach, zmieniłem też internet, aktualnie mam od Playa 1 Gb/s, ale nic nie pomaga.
    Deweloperzy nie bardzo są skłonni do pomocy, więc pomyślałem, że może tutaj ktoś będzie miał jakiś pomysł, skąd się to bierze i czy można coś z tym zrobić. Byłbym bardzo wdzięczny.
  • REKLAMA
REKLAMA