logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak włączyć podświetlanie ekranu w trakcie powiadomień w Samsung Galaxy S25 Ultra?

Mateo2014 06 Kwi 2025 20:45 1674 2
REKLAMA
  • #1 21509633
    Mateo2014
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam,
    posiadam Samsunga Galaxy S25 Ultra, przesiadka z S21 zwykłego i co mnie zastanawia i denerwuje, jak można włączyć podświetlanie ekranu gdy przychodzi powiadomienie czy to SMS czy Whatsapp itd?
    Tutaj jest ciemny ekran tylko słychać dźwięk lub wibracje.
    W starym moim normalnie zapalał się ekran.
    Sprawdzałem wszystkie funkcje i nie widzę tej opcji, trzeba po prostu odblokować, żeby zobaczyć kto coś przysłał mimo że się patrzy w danym momencie na telefon, a on sobie swobodnie leży.
    Wie ktoś jak to się robi?
  • REKLAMA
  • #2 21510021
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2085
    Trzeba wejść w ustawienia>powiadomienia>powiadomienia aplikacji i tam wybrać aplikację z której chcesz powiadomienia i będzie kilka opcji pokazywania tych powiadomień.
  • #3 21510153
    Mateo2014
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Ok, wszedłem w ustawienia np. WhatsApp i niestety wszystko jest ustawione, zaznaczone itd., więc chyba nie ma takiej opcji w tym modelu, dziwne, ale tak to wygląda.
    Mam wybrane, że na ekranie blokady powiadomienia, że całe chmurki z treścią itd., ale nie widzę opcji, żeby zaświecił się ekran.

Chyba że jak się wkurzę, to podejdę do serwisu Samsunga, czy oni wiedzą.
REKLAMA