Po przegapieniu kolumn Castle posłuchałam sobie sporo innych. Wśród tych odsłuchanych bardzo ciekawie zagrały podstawkowe, zamknięte kolumny od Grundiga. To Box seria Pro. Czy ktoś z Was potrafi wskazać, które kolumny Grundiga są warte uwagi, a które lepiej omijać? Może w sieci jest gdzieś zestawienie, gdzie zostały one uszeregowane pod względem brzmienia czy jakości? Co jeszcze może zagrać podobnie do Grundigów?
AI: Które modele kolumn Grundig z serii Box Pro już odsłuchałaś i jakie były Twoje wrażenia?
Jeden zestaw monitorów serii Pro. Fajne, przestrzenne, z bardzo miłym brzmieniem.
AI: Jakie są Twoje kryteria oceny kolumn? Czy zależy Ci bardziej na jakości dźwięku, cenie, czy może na konkretnych funkcjach?
Zależy mi na miłym, bez dudnienia i kłucia w uszy.
AI: Które modele kolumn Grundig z serii Box Pro już odsłuchałaś i jakie były Twoje wrażenia?
Jeden zestaw monitorów serii Pro. Fajne, przestrzenne, z bardzo miłym brzmieniem.
AI: Jakie są Twoje kryteria oceny kolumn? Czy zależy Ci bardziej na jakości dźwięku, cenie, czy może na konkretnych funkcjach?
Zależy mi na miłym, bez dudnienia i kłucia w uszy.