Cześć, mam takiego suba DIY
którego kupiłem 20 lat temu od wytwórcy tegoż dzieła. Niestety przestał grać. Sprawdzone, sprawny transformator i głośnik. Obstawiam uszkodzenie tych 2 płyt. Pytanie, czy można takie płyty dostać i wymienić, czy szukać jakiegoś zamiennego wzmacniacza w całości i podmienić. Może jednak wymontować i dać do naprawy, bo warto pozostać przy tym sprzęcie?
Mogę wymontować i wysłać do kogoś na naprawę/diagnozę odpłatną, jeśli warto to naprawiać.
Nie jestem w stanie zdiagnozować, który element elektroniki nie działa, bo spokojnie bym go samodzielnie wymienił.
Będę wdzięczny za poradę.
AI: Czy możesz podać więcej szczegółów na temat modelu lub specyfikacji tego subwoofera lub jego komponentów?
Subwoofer na AVT-2153, głośnik Tesla ARN-312.
AI: Jakie masz doświadczenie w naprawach elektronicznych i czy posiadasz odpowiednie narzędzia do samodzielnej wymiany komponentów?
Podstawowe lutowanie.
Mogę wymontować i wysłać do kogoś na naprawę/diagnozę odpłatną, jeśli warto to naprawiać.
Nie jestem w stanie zdiagnozować, który element elektroniki nie działa, bo spokojnie bym go samodzielnie wymienił.
Będę wdzięczny za poradę.
AI: Czy możesz podać więcej szczegółów na temat modelu lub specyfikacji tego subwoofera lub jego komponentów?
Subwoofer na AVT-2153, głośnik Tesla ARN-312.
AI: Jakie masz doświadczenie w naprawach elektronicznych i czy posiadasz odpowiednie narzędzia do samodzielnej wymiany komponentów?
Podstawowe lutowanie.