logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja wprowadzenia kodu do radia w Renault Megane 1998

Chesterlp15 16 Gru 2005 11:16 9863 4
REKLAMA
  • #1 2088380
    Chesterlp15
    Poziom 2  
    Ocena: 17
    Witam. Mam kod do tego fabrycznego radia, ale niewiem w jaki sposób go wprowadzić. Prosił bym o dokładny opis tej czynności. PROSZE O POMOC.
  • REKLAMA
  • #2 2088965
    xxxmalyxxx
    Poziom 20  
    Ocena: 6
    witam
    troche za malo informacji o radiu ale jezeli ma pilota przy kierownicy to kulkiem ustawiasz cyfre i zatwiardzasz wciskajac to kulko
  • REKLAMA
  • #3 2088980
    Chesterlp15
    Poziom 2  
    Ocena: 17
    Witam. Tzn. sytuacja jest taka, że przy włączaniu radia pojawiają się 4 zera. Pierwsze z nich "mryga" (chce perzez to powiedziec, że gaśnie i się zapala, to oznacza że jest aktywne) i teraz niewiem jak nawet wybrac jaką kolwiek cyfre, znam kod ale niewiem jak go wprowadzić, próbowałem radiem, bo są tam przyciski od 1 do 6, ale nic się niezmeniało ciągle te same zera, żadna nowa liczba się niepojawiała. Prosze o pomoc!!!

Dodano po 3 [godziny] 10 [minuty]:

JUŻ JEST OK!!!! :D xxxmalyxxx wielkie dzięki za twoje rady, przydały się i to bardzo, jeszcze raz dzienx!!! Zamykam temat. Pozdrawiam!!!!
  • REKLAMA
  • #4 5975928
    gabrielll1
    Poziom 11  
    Ocena: 14
    Witam, z tego postu nie dowiedziałem się jak się wprowadza te cyferki, a szkoda.
  • #5 5976124
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Taki urok forum, się zrobiło a innych ma się gdzieś. Prawdopodobnie joystickiem przy kierownicy zmienia się pokrętłem i każdą zatwierdza przyciskiem od spodu, ostatnią trochę dłużej.

SławeK
REKLAMA