logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zalogować słuchawkę Loewe alpha tel3000 do bazy? Brak połączenia po zabawie dziecka

robert75n 16 Gru 2005 11:52 810 2
REKLAMA
  • #1 2088491
    robert75n
    Poziom 29  
    Ocena: 27
    Witam posiadam w domu telefon j.w. i było wszystko oki,moja córeczka bawiąc się coś zrobiła że niema kontaktu z bazą czytałem na forum trochę i okazuje się że słuchawka może być nie zalogowana z bazą, ale niestety nie znalazłem instrukcji jak to zrobić proszę o pomoc, pozdrawiam Robert
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2089093
    zybex
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2924
    Wystarcz wpisać nazwę w "szukaj" i można znaleźć. Masz tu poniżej podobny problem.
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic159439.html

Czy ten aparat wygląda jak ten na zdjęciu? Bo jeżeli tak, to wyczytałem że jest to klon Gigaseta 3000. W takim razie procedura logowania do tego drugiego jest taka:
    Słuchawka ma być włączona
    - naciskamy po kolei przyciski ustawienia(->), INT, *, wybieramy OK
    - to na wyświetlaczu pojawia się 1 i cztery kreski _ _ _ _,
    - teraz wprowadzasz PIN bazy, zazwyczaj 0000 (cztery zera),
    - i po wprowadzeniu ostatniej cyfry naciskasz krzyżyk #,
    - po chwili baza powinna przestać pikać a słuchawka się zameldowała,
    - jeżeli nie powiodło się to spróbuj jeszcze raz, jeżeli za każdym razem nie wychodzi to prawdopodobnie w bazie masz PIN inny niż 0000, wtedy trzeba zrobiś reset bazy
    Załączniki:
    • Jak zalogować słuchawkę Loewe alpha tel3000 do bazy? Brak połączenia po zabawie dziecka 3000.jpg (39.21 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 2089234
    robert75n
    Poziom 29  
    Ocena: 27
    Dziękuje poszło pozdrawiam Robert
REKLAMA