logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG 50LF652V – gdzie znaleźć matrycę lub serwis wymiany matrycy we Wrocławiu

Walo1317 08 Maj 2025 00:01 249 1
REKLAMA
  • #1 21542728
    Walo1317
    Poziom 1  
    Witam, wymieniłem LED-y w LG 50LF652V - ale podczas przenoszenia uszkodziłem matrycę, podświetlenie znowu działa, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć nowej/używanej matrycy dla tego telewizora. Ktoś się orientuje, czy we Wrocławiu ktoś się zajmuje takimi wymianami bądź gdzie można zamówić samą matrycę do tego modelu? Przeglądałem już wszystkie zakątki internetu i nic nie znalazłem (może nie umiem szukać?)
    AI: Czy interesuje Cię wyłącznie nowa matryca, czy wchodzi w grę również używana lub regenerowana?
    Wchodzi w grę używana lub regenerowana.
    AI: Chcesz samodzielnie wymienić matrycę, czy szukasz serwisu, który zajmie się całą wymianą (dostawa, montaż)?
    Obojętnie.
  • REKLAMA
  • #2 21542802
    XTeRX
    Poziom 20  
    Ocena: 92
    Koszt matrycy przekracza koszt samego telewizora i jeszcze sama robocizna. Kupno matrycy do telewizora graniczy z cudem bo nikt nimi nie handluje i nie bez przyczyny ludzie sprzedają takie TV za 100-200zł bo jest to nieopłacalne. Jedynie możesz szukać TV z uszkodzoną elektroniką ale mało możliwe że znajdziesz bo TV ma 10 lat już więc może go nie być do kupienia.
REKLAMA