Dzień dobry. Mam problem z telefonem Motorola Edge 60 Pro i zegarkiem Redmi Watch 5 Active. Urządzenia są sparowane. Jednak gdy telefon jest wygaszony, na zegarek nie przychodzą powiadomienia i nie da się zegarkiem sterować muzyką, telefon blokuje przepływ. Kiedy odblokuję telefon, na zegarek spływają wszystkie zaległe powiadomienia, a odtwarzacz muzyki odbiera wszystko naklikane na zegarku komendy.
AI: Z jakiej aplikacji korzysta Pan/Pani do połączenia zegarka z telefonem (np. Mi Fitness, Zepp Life, inna)?
Mi Fitness
AI: Czy aplikacja do obsługi zegarka ma nadane wszystkie uprawnienia oraz jest wyłączone oszczędzanie baterii dla tej aplikacji na telefonie?
Aplikacja ma włączone działanie w tle, zegarek jest dodany do zaufanych urządzeń, telefon ma wyłączone oszczędzanie baterii, zegarek też
AI: Z jakiej aplikacji korzysta Pan/Pani do połączenia zegarka z telefonem (np. Mi Fitness, Zepp Life, inna)?
Mi Fitness
AI: Czy aplikacja do obsługi zegarka ma nadane wszystkie uprawnienia oraz jest wyłączone oszczędzanie baterii dla tej aplikacji na telefonie?
Aplikacja ma włączone działanie w tle, zegarek jest dodany do zaufanych urządzeń, telefon ma wyłączone oszczędzanie baterii, zegarek też