logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Connect Alarm v2.30.1 – brak opcji wyłączenia alarmu PowerMaster 10 Solid Security

iinformatyk 14 Maj 2025 16:16 603 1
REKLAMA
  • #1 21549057
    iinformatyk
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    W aplikacji Connect Alarm zniknęła mi dzisiaj możliwość wyłączenia alarmu. Mam tylko opcję włączenia i włączenia całkowitego w sekcji Kontrola państwa. Wersja aplikacji v2.30.1 nr wersji 1901.
    Centrala to PowerMaster 10 - robione przez Solid Security.

Oczywiście na serwisie informują, że już jest po gwarancji, mogę zamówić sobie technika.
    Kilka dni temu jeszcze była taka opcja. Jakieś sugestie?
    Pozdrawiam
    AI: Czy próbowałeś już wylogować się z aplikacji lub ją ponownie zainstalować? Jeśli tak, czy to coś zmieniło?
    Tak, nic nie zmieniło
    AI: Czy w ostatnich dniach była aktualizacja aplikacji Connect Alarm lub systemu operacyjnego telefonu?
    Nie było.
  • REKLAMA
  • #2 21564522
    bartoszdorszewski
    Poziom 1  
    Problem pojawił się po aktualizacji, aplikacja źle skaluje ekran, u mnie na 14 Pro Max widać minimalnie guzik wyłączania, na mniejszych ekranach chowa się całkowicie.
    Rozwiązanie na już to w ustawieniach iPhone w Ekran i jasność zmienić wielkość liter na najmniejszą, aplikacja trochę się przeskaluje i będziesz mógł odblokować.
REKLAMA