siema pawel
siema wogle wszyscy hehehe no wiec powiem jaki jest problem teraz obojetnie jaka wersje potrzebuje ale komplet no dobra to flasha mamy za soba a teraz p[otrzebuje pomocy z zakresu imei kwestiia wiem zawezona ale mam taki problem kto mi zrobi nokie 6020 jak mam po skasowaniu pm i mam same ??????-??-??????-? jak to idzie zrobic i komu to zlecic ? i jakie pieniazki wchodza w gre ???
nie znam nikogo kto liczy ask z tornado. widzialem co prawda konwertery ask tornado->ask griffin ale czy dzialaja to niewiadomo.
samo policzenie kosztuje 40zl o ile uszkodzony jest imei we flashu a 80 jezeli uem i flash.
ja to robilem ale zgrywalem ak wlasnie giffinem
Poszukiwany jest kompletny flash do Nokii 6020, niezależnie od wersji. Dyskusja obejmuje kwestie wgrywania oprogramowania, wsparcia dla boxów serwisowych oraz problem z przywróceniem poprawnego numeru IMEI po skasowaniu PM, co skutkuje wyświetlaniem ciągu znaków "?????-??-??????-?". Użytkownik posiada sprzęt Tornado z oryginalnym HWK i pyta o możliwość oraz koszty przywrócenia IMEI. Koszt liczenia ASK wynosi około 40 zł przy uszkodzonym IMEI we flashu i 80 zł, gdy uszkodzony jest UEM i flash. Wspomniano, że liczenie ASK z Tornado jest problematyczne, a do zgrywania ASK używano Griffina. Podano także wersje oprogramowania MCU i PPM 3.92 jako dostępne pliki flash. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.