logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć komplet flash do Nokii 6020?

mateusz lamparski 17 Gru 2005 13:55 1028 7
REKLAMA
  • #1 2091682
    mateusz lamparski
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    siemano potrzebuje komplet flashy do noki 6020 bardzo bede wdzieczny :)))
  • REKLAMA
  • #2 2091704
    dyziek@
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 14
    czym chcesz to wgrac? Jezeli masz boxa to tez masz support ;)
  • REKLAMA
  • #3 2091712
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 41
    jaka wersje potrzebujesz?
  • #4 2092275
    mateusz lamparski
    Poziom 18  
    siema pawel
    siema wogle wszyscy hehehe no wiec powiem jaki jest problem teraz obojetnie jaka wersje potrzebuje ale komplet no dobra to flasha mamy za soba a teraz p[otrzebuje pomocy z zakresu imei kwestiia wiem zawezona ale mam taki problem kto mi zrobi nokie 6020 jak mam po skasowaniu pm i mam same ??????-??-??????-? jak to idzie zrobic i komu to zlecic ? i jakie pieniazki wchodza w gre ???

pozdro dla all .....
    Lampik
  • REKLAMA
  • #6 2092651
    slawko_k
    Poziom 35  
    Ocena: 240
    Cytat:
    jak to idzie zrobic i komu to zlecic

a jakim sprzetem dysponujesz? jak griffinem to znam goscia co liczy. tornado robi inne ask.
  • REKLAMA
  • #7 2093813
    mateusz lamparski
    Poziom 18  
    siema kolego no mam tornado wlasnie org z HWK :)... jest jakas mozliwosc tego za rozsadna cene zrobic ?
  • #8 2093861
    slawko_k
    Poziom 35  
    Ocena: 240
    nie znam nikogo kto liczy ask z tornado. widzialem co prawda konwertery ask tornado->ask griffin ale czy dzialaja to niewiadomo.
    samo policzenie kosztuje 40zl o ile uszkodzony jest imei we flashu a 80 jezeli uem i flash.
    ja to robilem ale zgrywalem ak wlasnie giffinem

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwany jest kompletny flash do Nokii 6020, niezależnie od wersji. Dyskusja obejmuje kwestie wgrywania oprogramowania, wsparcia dla boxów serwisowych oraz problem z przywróceniem poprawnego numeru IMEI po skasowaniu PM, co skutkuje wyświetlaniem ciągu znaków "?????-??-??????-?". Użytkownik posiada sprzęt Tornado z oryginalnym HWK i pyta o możliwość oraz koszty przywrócenia IMEI. Koszt liczenia ASK wynosi około 40 zł przy uszkodzonym IMEI we flashu i 80 zł, gdy uszkodzony jest UEM i flash. Wspomniano, że liczenie ASK z Tornado jest problematyczne, a do zgrywania ASK używano Griffina. Podano także wersje oprogramowania MCU i PPM 3.92 jako dostępne pliki flash.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA