logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P619 bootloop (po aktualizacji?), nie pomaga flashowanie

MrxPL 29 Maj 2025 14:55 177 1
REKLAMA
  • #1 21563841
    MrxPL
    Poziom 10  
    Ocena: 16
    Tablet Samsung S6 Lite model SM-P619, niestety ma cały czas bootloop, soft oryginalny, tablet nie miał żadnych przygód. Możliwe że stało to się po jakiejś aktualizacji nie wiem. Wgrywałem już soft odinem chyba z pięć razy najnowszy i i te starsze i nic, robiłem ractory reset w recovery i nic, za każdym razem jest bootloop. Stoi na ekranie SAMSUNG Galaxy ze 30s i reset. Mogę wejść do recovery i w tryb download. W recovery wyświetla się: "Failed to load locales from the resource files, Failed to compare" ale nie wiem co to znaczy było od początku... Czy to usterka hardwarowa? Uszkodzona pamięć?

Dzięki za odp.
    Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P619 bootloop (po aktualizacji?), nie pomaga flashowanie
  • REKLAMA
  • #2 21565665
    MrxPL
    Poziom 10  
    Ocena: 16
    Dodam jeszcze że chyba wszystko rozbija się o blokadę FRP. Albo o zablokowany bootloader. Wrzucam jeszcze 2 zdjęcia

Ekran trybu download urządzenia Samsung z informacjami o blokadach FRP i OEM.

Tablet Samsung z wyświetlonym menu trybu recovery systemu Android, na którym widoczne są opcje takie jak Reboot system now i Wipe cache partition.

Wydaje mi się że to coś z partycja i ale jak daje nand erase i repartition w odinie to soft wgrywa ale na tablecie w tym czasie jest napisane na czerwono "FRP is enabled, ignore PIT download" więc chyba nie rusza partycji przez ten FRP...

Ew. może ktoś mógłby przenieść temat do działu software
REKLAMA