Witam, niedawno odkopałem wieżę Panasonic SA-A340. Odtwarzanie z kaset jest super, ale mam problem z music portem. Kiedy podepnę kablem jack do komputera/telefonu i włączę piosenkę, wokal zanika albo bardzo cicho gra, ewentualnie zdarza się, że część wokalu gra normalnie, a część wcale nie słychać. Ten sam problem występuje rzadko, ale z resztą ścieżki audio oraz końcówka podpięta do wieży czasami wymaga odpowiedniego obrotu, żeby było cokolwiek słychać. Czy jest to kwestia wieży, czy może wątpliwej jakości kabla (obecnie używam TRRS)? Dla chętnego pomóc w wolnej chwili mogę dołączyć nagranie dźwięku wybranej piosenki. Z góry dziękuję.
AI: Czy próbowałeś podłączyć wieżę innym kablem, np. zwykłym TRS (tzw. stereo, bez mikrofonu), żeby sprawdzić, czy problem nadal występuje?
Nie
AI: Czy ten problem z zanikiem wokalu pojawia się zarówno przy podłączeniu do komputera, jak i telefonu, czy tylko na jednym z tych urządzeń?
Zarówno
AI: Czy próbowałeś podłączyć wieżę innym kablem, np. zwykłym TRS (tzw. stereo, bez mikrofonu), żeby sprawdzić, czy problem nadal występuje?
Nie
AI: Czy ten problem z zanikiem wokalu pojawia się zarówno przy podłączeniu do komputera, jak i telefonu, czy tylko na jednym z tych urządzeń?
Zarówno