logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Tektronix 2235 100MHz – sprawność podstawowych funkcji, brak sond, nieznana kalibracja

romek_romek 12 Cze 2025 14:06 195 0
REKLAMA
  • #1 21577272
    romek_romek
    Poziom 3  
    Oscyloskop Tektronix 2235 100MHz bez sond. W zestawie jest oryginalna instrukcja w języku angielskim oraz kabel zasilający.

[Sprzedam] Tektronix 2235 100MHz – sprawność podstawowych funkcji, brak sond, nieznana kalibracja

Oscyloskop działa i daje odczyty na obu kanałach.

Przetestowałem:
    - odczyty na obu kanałach,
    - regulacje skali Y na obu kanałach,
    - sterowanie wiązką - pozycja, intensywność,
    - regulacje skali osi X.

Oscyloskop należał do mojego Ojca. Nie mam wystarczającej wiedzy aby przetestować wszystkie parametry i ustawienia. Nie jestem w stanie zweryfikować kalibracji. Przy odbiorze osobistym udostępnię oscyloskop do sprawdzenia. Przy wysyłce proszę założyć sprawność tylko tych elementów o których piszę powyżej.

Cena 500zł.

Możliwość zamówienia online na OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/oscyloskop-tektronix-2235-do-100mhz-CID628-ID16cWrs.html
  • REKLAMA
REKLAMA