Witam, chciałem prosić o pomoc w przekodowaniu lamp tylnych LED w Audi A5 Coupe 8T3 z rocznika 2010 z wersji USA na EU. W lampach zmieniłem diody na amber do kierunkowskazów. Diody są zmienione w lampach w błotniku, diody na kierunek są zmienione w środku tej podkowy.
Ma ktoś konkretne wartości, jak to zmienić za pomocą VCDS, bo to, co zmieniam, to żadna kombinacja nie daje efektu, jaki chcę uzyskać.
Jeszcze opiszę, jak widzę te lampy. Obwódka z LED-ów, czyli lampa błotnik - klapa, to światło pozycyjne - stop. W środku obwódki w błotniku na czerwonym kloszu kierunkowskaz, na klapie wewnątrz obwódki światło przeciwmgielne i białe klosze, oczywiście światło cofania.
Na zdjęciu czerwona linia światła pozycyjne + stop.
Żółta linia kierunkowskaz.
Ma ktoś konkretne wartości, jak to zmienić za pomocą VCDS, bo to, co zmieniam, to żadna kombinacja nie daje efektu, jaki chcę uzyskać.
Jeszcze opiszę, jak widzę te lampy. Obwódka z LED-ów, czyli lampa błotnik - klapa, to światło pozycyjne - stop. W środku obwódki w błotniku na czerwonym kloszu kierunkowskaz, na klapie wewnątrz obwódki światło przeciwmgielne i białe klosze, oczywiście światło cofania.
Na zdjęciu czerwona linia światła pozycyjne + stop.
Żółta linia kierunkowskaz.