logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung A22 nie jest widoczny na laptopie po podłączeniu przez USB – brak transferu plików

Tadsos 15 Cze 2025 18:35 285 3
REKLAMA
  • #1 21580159
    Tadsos
    Poziom 5  
    Ocena: 7
    Po podłączeniu kablem usb smartfona do laptopa nie ma komunikacji między urządzeniami. Chciałem przesłać zdjęcia ze smartfona na laptopa. W momencie podłączenia smartfona na jego ekranie podpala się symbol ładowania i to wszystko. Na laptopie w " mój komputer " nie ma śladu o podłączonym smartfonie. Proszę o jakieś sugestie co może być tego przyczyną. Smartfon SAMSUNG A22
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21580166
    yanes
    Poziom 33  
    Ocena: 601
    Po podłączeniu kabla rozwiń belkę w telefonie i masz tam wybór, czy ładowanie, czy przesył plików.
  • REKLAMA
  • #3 21580958
    Tadsos
    Poziom 5  
    Ocena: 7
    >>21580166 Dziękuję bardzo za pomoc. Poskutkowało !!! Proszę jeszcze o podpowiedź; przy już podłączonym smartfonie na ekranie laptopa folder DCM jest pusty. Nie widzi zdjęć że smartfona. Telefon odblokowany. Na pytanie wyskakujące na ekranie laptopa " co chcesz zrobić z tym urządzeniem" I kliknięcie przeze mnie na " importuj obrazy " , przenos na laptopa cała zawartość moich zdjęć w smartfonie. Będę raz jeszcze wdzięczny za ew. sugestie. Dziękuję I pozdrawiam.
  • #4 21580966
    yanes
    Poziom 33  
    Ocena: 601
    To pomiń ten komunikat i nic tam nie wciskaj tylko wejdz do folderów telefonu przez " Ten komputer"
REKLAMA