Witam, potrzebuję taniego monitora do codziennego użytku czy ten model będzie ok ?
MSI Pro MP252
MSI Pro MP252
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamdt1 napisał:GA271 i GA2501 mają dość różne matryce - GA271 to matryca VA.
MSI od czasu do czasu robi całkiem fajne monitory w segmencie niższego budżetu więc warto tę markę brać pod uwagę. Oczywiście bardziej niż marce warto się przyglądać poszczególnym egzemplarzom, bo znaczek na ramce niewiele znaczy.
bogdanzieba napisał:Generalnie patrząc na parametry monitora MSI Pro MP252 to chyba nie ma źle za tą cenę.
zdolnyadam napisał:Korzystać się nie da z tego po włączeniu (rozwala wyswietlane kolory). A jak "filter" jest wyłączony to oczy zaczynały boleć po około 30 minutach
qrek1 napisał:zdolnyadam napisał:Korzystać się nie da z tego po włączeniu (rozwala wyswietlane kolory). A jak "filter" jest wyłączony to oczy zaczynały boleć po około 30 minutach
profesjonalnie monitor oceniony, na podstawie tego czy kogoś bolały oczy i ile ma "filtrów" światła... no tak... monitor za 300zł...
zdolnyadam napisał:Widzę, że nie zadałeś sobie trudu odszukania moich wcześniejszych uwag.
zdolnyadam napisał:Normalnie monitor kosztuje około 450–500 zł. Pewnie nie sprawdziłeś ceny.
qrek1 napisał:zdolnyadam napisał:Widzę, że nie zadałeś sobie trudu odszukania moich wcześniejszych uwag.
Ja miałem wyszukiwać twoje fachowe uwagi, typu bolą mnie oczy, mało filtrów, jak nawet tobie samemu się nie chce ich wyszukać? LOL
Dodano po 6 [minuty]:
zdolnyadam napisał:Normalnie monitor kosztuje około 450–500 zł. Pewnie nie sprawdziłeś ceny.
Pierwszy link jaki wyskakuje cena 350zł i to pisze gościu który zarzuca że nie sprawdziłem ceny. Do tego nawet nie podałeś żadnego modelu w tej cenie, który według ciebie jest lepszy, więc nie masz żadnego porównania do innych monitorów tego typu, Wiesz za to że cię bolą oczy od monitora...